Mechelsesteenweg 115-119 - 2540 Hove BEKIJK ONS NIEUW TAKEAWAY CONCEPT! +32 3 344 23 60

OVER 'T OF IN HOVE

Een unieke locatie

Ontdek de geschiedenis achter 't Of in Hove
Welkom in Brasserie ‘t Of In Hove. Een groene parel tussen Antwerpen en Mechelen, gelegen in hartje Hove. De unieke locatie is doordesemd van de geschiedenis. Waar vroeger een pittoresk kasteel stond waar oorlogsweeskinderen werden opgevangen, word je nu culinair verwend in een prachtig en groen kader.

Onze keuken

Op onze menukaart vind je vlees, vis en veggiegerechten met nét dat tikkeltje extra. Kies voor Holstein zesrib, stoofvlees volgens het recept van de bomma of krokant gebakken zalm met chili-mangochutne of ga voor één van onze maandelijkse suggesties. Chef Jessy werkt trouwens enkel met marktverse en seizoensgebonden producten.

Naast fijnproever óók wijnliefhebber? Op onze kaart vind je ook een uitgebreide selectie aan wereldwijnen, opgedeeld per land: van Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië tot Sicilië.

Smakelijk!


Locatie

Genieten in een prachtig uniek kader
Hou halt op de nabijgelegen fiets-o-strade en zet je stalen ros even aan de kant. Je auto parkeren kan op de ruime privéparking voor de deur óf op de gratis parking aan het treinstation in Hove (zo’n  450 meter van ‘t Of in Hove). De Lijnbussen 91 & 92 stoppen vlak voor de deur (halte Buizegemlei), handig!

Onze speeltuin

Laat de kinderen de vrije loop
En de kinderen? Die kunnen zich uitleven op het volledig omheinde domein. Ze kunnen er naar hartenlust spelen op de splinternieuwe speeltuigen, in de zandbak of op de trampoline – er is een mini-speeltuin voor de kleinsten-, ravotten in het bos of voetballen op het grasveld. Nieuw in 2020: Een nagelnieuwe binnenspeelruimte zodat ook op regenachtige dagen de kinderen zich kunnen amuseren en de ouders genieten.

 
  • Zeker 5 sterren waard! Super vriendelijk personeel! Eten was lekker en heel verzorgd! Lokatie
  • Top locatie. Goede bediening, lekker en steeds weer gezellig en leuk. Wij zijn fan : we komen steeds weer terug
  • Eén woord, TOP!!! Vriendelijke bediening, lekker gegeten en gezellig interieur

Reserveer nu!

Reserveer!