Over 't Of in Hove

Welkom in Brasserie ‘t Of In Hove. Een groene parel tussen Antwerpen en Mechelen, gelegen in hartje Hove. De unieke locatie is doordesemd van de geschiedenis. Waar vroeger een pittoresk kasteel stond waar oorlogsweeskinderen werden opgevangen, word je nu culinair verwend in een prachtig en groen kader.

Onze keuken

Op onze menukaart vind je vlees, vis en veggiegerechten met nét dat tikkeltje extra. Kies voor Filet pur, stoofvlees volgens het recept van de bomma of een frisse salade of ga voor één van onze maandelijkse suggesties. Onze Chef werkt trouwens enkel met marktverse en seizoensgebonden producten.Naast fijnproever óók wijnliefhebber? Op onze kaart vind je ook een uitgebreide selectie aan wereldwijnen.

De speeltuin

Laat je kinderen met een gerust hart de vrije loop.

Kinderen kunnen zich uitleven op het volledig omheinde domein. Ze kunnen er naar hartenlust spelen op de splinternieuwe speeltuigen, in de zandbak of op de trampoline – er is een mini-speeltuin voor de kleinsten, ravotten in het bos of voetballen op het grasveld. Nieuw sinds 2020: Een nagelnieuwe binnenspeelruimte zodat ook op regenachtige dagen de kinderen zich kunnen amuseren en de ouders genieten.