Tapa
- Gefrituurde sushi roll "California"13
Voorgerechten
- Rode biet carpaccio met geitenkaas, peperkoek,walnoten, konfijt van peer en kaneel en olijfolie met yuzu en Thaise basilicum15,5
- Gamba’s à la plancha (4 st) met aioli en tomatensalsa19
Hoofdgerechten
- Lamskoteletjes (250g) met truffelaardappelen, jonge wortel, witloof en rozemarijnsaus33
- Gegrilde zwaardvis met tarte tatin van kerstomaatjes, kruidenpuree en een venkelsaus33
Nagerecht
- Witte chocolademousse met aardbeien ‘Romanoff’ en Braziliaanse koffiecrumble15,5
Suggestiewijnen
- Wit: Le Cerf Noir – Sauvignon – Frankrijk8 - 26 - 37
Deze Sauvignon Blanc is een zeer verfrissende witte wijn die perfect als aperitief bruikbaar is maar ook visgerechten zoals kabeljauw, zeebaars en zeewolf. Aroma’s van pompelmoes en witte bloemen, fris en harmonieus in de mond.
- Rood: Burlesque – Zinfandel – USA8 - 26 - 38
Een dieprodewijn met purperen nuances. Rond en evenwichtig, goed uitgebalanceerd met aroma’s van rood fruit, gemalen zwarte peper en vanille.