Tapa
- Saté van kippendijfilet met geroosterdesesammayonaise ‘kewpie’ 14,5
Voorgerechten
- Tartaar van coquilles met appel, komkommer en beulingkroket17,9
- Gazpacho van tomaat, geroosterde paprika, ui, komkommer en extra vierge olijfolie en toast met kruidenkaas11
Hoofdgerechten
- Jonge malse kalfsribeye met sperzieboontjes en ui, gebakken aardappelblokjes en kalfsjus32
- Victoriabaarsfilet met pasta pesto van spinazie-tagliatelle, gepofte kappertjes en basilicumparels27,5
Nagerecht
- Cheesecake met rode vruchten, vanille cremeux en schuim van braambessen16,5
Suggestiewijnen
- Wit: Le Cerf Noir – Sauvignon Blanc– Frankrijk8 - 26 - 37
Deze Sauvignon Blanc is een zeer verfrissende witte wijn die perfect als aperitief bruikbaar is maar ook visgerechten zoals kabeljauw, zeebaars en zeewolf. Aroma’s van pompelmoes en witte bloemen, fris en harmonieus in de mond.
- Rood: Ventisquero– Syrah – Chili8 - 26 - 38
Robijnrode wijn boordevol aroma's van pruimen en bramen. In de mond een volle smaak, fruitig, tanninerijk en een krachtige afdronk.