Voorgerechten
- Scampi-kroketjes met rode curry16
- Zalmtartaar met Granny Smith, wakame en wasabimayonaise21
Hoofdgerechten
- Op vel gebakken zeebaars, groentenratatouille eneen olie van citrusvruchten31
- Kalfsentrecôte met parmezaankorst, gebraiseerd witloof, savooi en jagersaus met spekjes32
- Pompoenravioli met een saus van geitenkaas, pompoenblokjes en een crumble van walnoot25
Nagerecht
- Churros met roze chocolade dip11
Suggestiewijnen
- Wit: Adega de Vila Real - Reserva Branco - Douro8 - 26 - 38
Frisse en complexe aroma’s van citrusvruchten mettonen van toast. Het is een frisse en mollige wijn, met minerale tonen en eenlange, zachte afdronk.
- Rood: Crocodile Creek - Shiraz & Cabernet Sauvignon - Barossa Valley - Australië7 - 24- 34
Deze Crocodile creek heeft een dieprode kleur en heeft intense aroma’s van pruimen en zwart fruit. Het is een droge wijn die past bij een verscheidenheid aan vleesgerechten en kaas.