- Amuse van de chef
Soep
Tomatensoep
Ofwel
Bisque d’homard , toast met rouille, kreeftenvlees en zure room
Ofwel
Oosterse bouillon met kip, Thaïse groenten en koriander
Voorgerecht
Pompoenravioli met structuren van pompoen, een saus van geitenkaas en limoenverbena
Ofwel
Halve kreeft Belle-vue (+€8)
Ofwel
Carpaccio van Black Angus, crème van gepofte rode biet, vijgen en winternootjes
Sorbet
Feestelijke sorbet van champagne en perzik afgewerkt met limoenzeste
Hoofdgerecht
Gevulde portobello met bulgur, saus van geroosterde paprika en afgewerkt met gemarineerde groentjes
Ofwel
Hertenkalffilet met herfstpaddenstoelen, appel met veenbessen, portosaus, opgelegd peertje en amandelkroketjes
Ofwel
Open ravioli met langoustines, cherrytomaatjes, ratatouille en een zuiderse tomatensaus
Dessert
Chocolade-fantasie van de chef
Prijs: €79 per persoon
Kindermenu (< 12 jaar):
Tomatensoep met balletjes
Feestelijke kipfilet met appelmoes
Kerstdessertje
Prijs: €25 per kind
Steeds op voorhand te reserveren via mail
Enkel dit menu verkrijgbaar op 24 en 25 december.
Aanvang op 24 december tussen 17u en 18u, op 25 december tussen 12u en 13u
De keuzes moeten ten laatste 2 weken op voorhand doorgegeven worden
Gelieve allergieën of intoleranties steeds op voorhand mee te delen.
Voorschot: €50 per volwassene
24/12 vanaf 17u, 25/12 vanaf 12u